Windows 10-et futtat a VAIO második mobilja

Hirdetés

Egy évvel azután, hogy a korábban a Sony kezei között lévő VAIO belépett az okostelefon piacra, most újabb készülékkel rukkoltak elő. A Phone Biz néven futó eszköz Windows 10 mobil operációs rendszert futtat, és leginkább az üzleti szektort célozza meg.


[+]

Ami a specifikációkról tudni érdemes: egy Snapdragon 617 lapka dolgozik a burkolat alatt, méghozzá egy nyolcmagos processzorral karöltve, a feladat nem más, mint az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző kiszolgálása. A 16 GB-os adattároló microSD kártyával bővíthető, a RAM mérete pedig 3 GB.


[+]

A hátlapra egy 13 megapixeles kamerát szerelt a cég, amit sötétben csak egy szimpla ledes villanó segít. az előlapi szenzor 5 megapixeles szelfiket tud lőni. Az energiaellátást egy 2800 mAh-s akkumulátor végzi, ami minden bizonnyal legalább egy napos üzemidőt könnyedén garantálni tud.

A középkategóriás mobil a következő hónapban debütál Japánban, ára pedig 430 dollár lesz, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 120 ezer forintot jelent. Arról nem ejtett szót a vállalat, hogy a Phone Biz Ázsián kívül elérhető lesz-e.

  • Kapcsolódó cégek:
  • VAIO

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor Holly 2 Plus

    A cég újabb készülékkel lepte meg a mobilvilágot, amiben nem a négymagos processzor az igazán izgalmas, hanem a 4000 mAh-s akkumulátor.

  • Bemutatkozott a Lenovo K5 Note

    Nem kellett sokat várni a készülékre, ami MediaTek Helio P10 chipsettel debütált, és 5,5 hüvelykes Full HD LTPS kijelzőt kapott.

  • Bemutatkozott a VAIO Phone

    Középkategóriás hardverrel, Android 5.0-val és meglehetősen magas árcédulával startolt el a VAIO brand első okostelefonja Japánban.

Hirdetés