Windows 10-zel jön az Idol 4 Pro?

Az Idol sorozat legújabb modelljei az idei Mobile World Congress kiállításon mutatkoztak be, az Idol 4 és az Idol 4S különböző kategóriákban versenyeznek. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak androidos variánssal támad az Alcatel, hanem lesz egy Pro változat is, amiről most az információkat rendszerint helyesen közzétevő @evleaks szivárogtatott ki egy renderképet.


[+]

A hírek szerint Idol 4 Pro néven napvilágot látó készülék Windows 10 operációs rendszert futtat, külső tekintetében pedig az Idol 4S-re hajaz, nem kizárt, hogy ugyanabba a 153,9 x 75,4 x 6,99 milliméteres paraméterekkel rendelkező külsőbe csomagolják. A különbség inkább a belső felszereltség esetén érhető majd tetten, az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző mellé ugyanis Snapdragon 820 chipset tartozik majd, aminek nyilvánvalóan gyerekjáték lesz a Windows meghajtása. Ennél pontosabbat még nem lehet tudni, ám mindenképpen üdvözítendő, hogy az Alcatel más platformokkal is próbálkozik.

Azóta történt

  • A GFXBenchnél járt az Idol 4 Pro

    Az Alcatel Windows 10 operációs rendszert futtató monstruma Snapdragon 820 chipsetet kaphat, amihez érdekes hardveres képességek tartoznak.

  • Képeken a Windows 10-es Idol 4 Pro

    Ritkán hallani Windows 10 Mobile-t futtató okostelefon érkezéséről, fél évvel az Idol 4 Pro első pletykái után most viszont képek is kiszivárogtak az Alcatel készülő ajánlatáról.

Előzmények

Hirdetés