Vörösbe öltözött számos telefon

Hirdetés

Elárulnék egy titkot: javában tesztelem a megnyúlt kijelzős és a kávái nagy részétől megszabadult OnePlus 5T-t, és roppant jól áll neki a matt fekete festés, szépen elrejtve a hátlapi antennavonalakat. A kínai bemutatóval egy időben ugyanakkor a OnePlus bejelentette a piros színű variációt, és a képek alapján az igencsak szemrevalóra sikeredett.

A láva vörös fantázianevű kiszerelés egyelőre Kínában érhető el, ahol a felmérések szerint nem csak érdeklődés, hanem vásárlói igény is van a szokásostól elütő színvariációra, a kiadás egyébként 8/128 GB RAM/tárhely párossal vásárolható meg a világ legnagyobb mobilpiacán.

A nemzetközi elérhetőségről ugyanakkor egyelőre még nem esett szó, és a piros kiadás egyelőre a Kínai Népköztársaságban is limitált példányszámban kaparintható meg. Carl Pei társalapító szerint az eladásokkal sincs gond, és a márka népszerűségét jelzi, hogy akad olyan, aki alig várja már a OnePlus 6 befutását, és annak hiányában a fenti koncepciót álmodta meg. Azért ne szaladjunk ennyire előre!

A vörös Honor 7X
A vörös Honor 7X (forrás: GizmoChina)

Tényleg népszerű Kínában a vörös szín, hiszen a tegnap bejelentett Honor V10-nek is akad ilyen festése, és akkor már a szintén 18:9-es panelt viselő Honor 7X is kapott egy ilyen variációt. Várhatóan mindkét phablet a márka december 5-ei, londoni bemutatóján lép nemzetközi vizekre, a piros 7X ugyanezen a napon lesz kosárba helyezhető az anyaországban.

Tegnaptól már a Galaxy S8 is elmondhatja magáról, hogy vörös, pontosabban bordó kiadásban is megkaparintható. A burgundy red variáció Dél-Koreában érhető el egyelőre, és üvegborítása miatt a fenti, matt kiszereléseknél még figyelemfelhívóbb lehet, bár kevésbé rikító, ha napfény vetül rá. Az ősz színeibe öltözött variációról szintén nem tudni, hogy elhagyja-e otthoni piacát.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor V10

    Full Screen kialakítás, előlapi ujjlenyomat-olvasó, Kirin 970-es szett és mesterséges intelligencia egy gyönyörű, fém házban. Nem utolsó sorban pedig egy kínai gangszta' rapper.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés