Vodafone Passport akció Magyarországon

A Vodafone Magyarország kedvezményes tarifát kínál a külföldi nyaralásokhoz. A Vodafone Passport eredeti konstrukciója helyett augusztus végéig egy kedvezményes megoldást is választhatnak az ügyfelek mely segítségével a partnerszolgáltatók hálózatain bruttó 299 forintért 10 perces hívásokat fogadhatnak illetve kezdeményezhetnek tetszőleges magyarországi számra. A 299 forintos díj minden megkezdett 10 perc esetén kiszámlázásra kerül, ám a teljes időtartam kihasználása esetén egy perc csupán 29,9 forintba kerül akár hívás fogadásakor, akár kezdeményezésekor.

Hirdetés

A kedvezményes Vodafone Passport tarifa használata ingyenes regisztrációhoz kötött, melyet a 1270 számra elküldött NYAR szóval lehet aktiválni. Az SMS küldés díja július 1-től szintén mérséklődött az Európai Unio előírásának megfelelően, így tagállamok hálózatairól 38,9 forintért lehet szöveges üzenetet küldeni magyarországi számokra.

Az angol Vodafone ügyfelei azonban még ennél is kedvezőbb feltételekkel vehetik nyakukba a világot, ugyanis havi 20 angol font, vagyis körülbelül 6.400 forint ellenében ingyen fogadhatnak és otthoni tarifa szerinti percdíjakkal kezdeményezhetnek hívásokat a Vodafone hálózatain.

Előzmények

Hirdetés