Vodafone Fix és Üzleti Fix: új tarifacsomag-család

Hirdetés

A mai nappal megújultak a Vodafone lakossági és üzleti tarifái. A Vodafone Fix csomagok havidíja teljes egészében lebeszélhető vagy SMS küldésére felhasználható. A csomagok átláthatóak, a havi költés könnyedén kiszámítható, mindössze egy díjat kell megjegyezni, hiszen a hívások és az SMS-ek ára megegyezik. Sőt, az egységes díjazás a csomagban foglalt összegen felül is érvényes. A Vodafone Fix 9000, 12000 és 15000 tarifacsomagokat választva az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy az egy ügyfélszámhoz tartozó SIM kártyák között megosszák a havi előfizetési díjat, illetve a csoport tagjai 0 forintos percdíjjal hívhassák egymást. Ezt a Csoportos opció biztosítja számukra, amelyet a csoport minden SIM kártyájára meg kell rendelni – ez SIM kártyánként 690 forintos havi opciós díjat jelent. A Fix csomagok perc alapú számlázással rendelkeznek.


Bruttó árak

 

Nemcsak a lakossági, hanem az üzleti tarifák is megújulnak, április 16-ától nyolc új csomaggal találkozhatnak az üzleti előfizetők. Az Üzleti Fix tarifacsomagok esetén másodperc alapú a számlázás, a csomagok minden időben és minden hálózatba azonos perc- és SMS-díjakat biztosítanak. Minden üzleti tarifacsomag esetén felhasználható a teljes havidíj, akár hanghívásokra akár szöveges üzenet küldésére. Az Üzleti Fix tarifacsomagok között szintén alap illetve osztható tarifacsomag közül választhatnak az ügyfelek. A tarifacsomagok kártyánként választhatók, egyénileg megadhatók. Azaz az ügyfél kártyái akár különböző csomagokban (alap és osztható) is lehetnek, de az osztható csomagokon belül azonosak kell legyenek.


Bruttó árak

 

Az új üzleti tarifákhoz három opciót választhatnak az előfizetők. A Zárt Felhasználói opció segítségével havi 690 forintért díjmentesen beszélhetnek az ügyfelek az ugyanazon tarifacsomaghoz tartozó munkatársaikkal. A Wireless Office 2 opció havi 1080 forintos díja nemcsak az ingyenes hangposta és konferencia-beszélgetés díját tartalmazza, hanem az előfizető tarifacsomagjához tartozó SIM-kártyák rövid hívószámai közötti hívások díját is. A Vezetékes körzet opció pedig havi 480 forintért lehetővé teszi, hogy az ügyfél egy választott vezetékes körzetbe 9,60 forintért indítson hívásokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés