Viszlát, piros iPhone 7!

  • (f)
  • (p)
Írta: szentkuti11 | 2017-09-13 17:10 | Forrás: Apple

A március óta futó limitált széria az újdonságok debütálásának árnyékában szivárgott el a gyártó kínálatából.

A tegnapi Apple-rendezvény után nagyon sokan beszélnek a cég új termékeiről, a 4K-s, HDR-képes Apple TV-ről, az LTE-vel kiegészített okosóráról, de legfőképpen az új iPhone-okról, azon belül a méregdrága iPhone X-ről. Ám, ahogy az ilyenkor nem ritkán előfordul, ismét szép csendben tűnt el egy termék, ezúttal a fél éve piacon levő, Product (RED) limitált kiadású iPhone 7 és 7 Plus tűnt el a gyártó oldaláról. Mostantól tehát hivatalosan nem rendelhető a jótékonysági különkiadás, ami egyébként nem került többe, mint a 128 vagy 256 GB-os, eltérő színű modell. 32 GB-osat nem lehetett belőlük kapni.

A piros-fehér szín kiválasztásával egy jótékony szervezetet is támogattak a vásárlók A piros-fehér szín kiválasztásával egy jótékony szervezetet is támogattak a vásárlók
A piros-fehér szín kiválasztásával egy jótékony szervezetet is támogattak a vásárlók [+]

Ha már színek, nyitott kérdés van még a Jet Black, azaz a kozmoszfekete szín körül, hiszen ez a különleges árnyalat sem az iPhone 8 és 8 Plus, sem pedig az iPhone X gépekhez nem érhető el, legalábbis jelenleg. Az iPhone X asztoszürke és ezüst/fehér kiadásokkal kezd, iPhone 8 esetén még arany változattal egészül ki a lista.