Videón látható az iPhone 6 zafírüveg előlapja

Hirdetés

Sok pletyka és információ napvilágot látott már a Apple hamarosan érkező új csúcskészülékéről, amit egyelőre iPhone 6 néven emlegetnek. Most az interneten bukkant fel egy videó, melyen a 4,7 hüvelykes változat előlapjának hajlékonyságát és strapabírását tesztelték.

A videón késsel és kulcscsomóval próbálták megkarcolni az üveget, kopogtatták, dörzsölték, vagyis a mindennapos és az annál is erősebb külső hatásoknak tették ki a burkolatot. Az új csúcskészülék a hírek szerint zafírüvegből készült előlappal érkezik, ami a jelek szerint sokkal ellenállóbb, mint a konkurens megoldások, ráadásul sokkal vékonyabb is, így még könnyebben tudja majd karcsúsítani a készülékházat a cupertinói vállalat. Mivel a kisfilm tanúbizonysága szerint nem csak a karcolásokat, hanem a hajlításokat is sokkal jobban bírja az új előlap, így talán lehet reménykedni abban, hogy még egy véletlen leejtés során sem fog nagyobb sérüléseket szenvedni a telefon, amivel sok vásárlót nyerhet meg az Apple, főleg úgy, hogy végre a kijelző méretét is növelték.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Zafírüveget gyötör promóvideójában a Kyocera

    A zafírkristály az új gorillaüveg, és ahogy a technológia lassan a tömeggyártás állapotába lép, egyre több bizonyítékot látni az anyag tartósságára, most például a Kyocerától.

  • NFC modullal érkezik az iPhone 6?

    Az idei iPhone alaplapjának kiszivárgott fotója szerint idén végül az Apple is csatlakozik az NFC szövetséghez.

  • Kyocera Brigadier zafír üveggel

    A japánok újdonsága elsőként kapta meg a rendkívül ellenálló üvegvédelmet, ezen felül IP68 védettséggel rendelkezik és megfelel a MIL-STD-810G szabványnak.

Előzmények

Hirdetés