Videón is szétcsúszik a Honor Magic 2

Bőven maradt a gyártóknak az év végére tartaléka, és a Huawei mellett a Honor is az utolsó hónapokra tartogatja idei legjobbját. A Magic 2-t George Zhao már a Honor Play Európai bemutatóján megmutatta, ám csak pillanatokra. Most viszont teljes egészében, mozgóképen is megcsodálható.

A MySmartPrice biztosra veszi a Kirin 980 SoC-t, a 6"-es AMOLED panelt 1440 x 2880 pixeles felbontással, a 6 GB RAM-ot, a 64 és 256 GB-os kiszereléseket, a dupla 20 megapixeles kamerákat hátul és a 16 megapixelest elöl – használatához a régi korokat megidézően ketté kell csúsztatni a Magic 2-t, cserébe az előlapon csak kijelző marad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Nagyon egyben van a Honor Magic 2

    Túlzottan is. Az állítólagos renderképeken egyáltalán nem látszik a szétcsúsztatható kivitel, a négyes kamerarendszer viszont egyáltalán nem kizárt.

  • Gyönyörű lesz a Honor Magic 2

    Az új videóelőzetesben látható színvariáció tényleg káprázatosan mutat, azon felül, hogy az egész készülék nagyon érdekesnek ígérkezik.

  • Több Honor kütyü is érkezik október 31-én

    A Honor Magic 2-ről eddig is tudtunk, most járt az AnTuTunál és a Geekbenchnél is, de a Weibo szerint lesz még ez-az a gyártó tarsolyában.

Előzmények

Hirdetés