Van még Galaxy A a Samsung tarsolyában

Hirdetés

Fiatalos lendülettel vágott neki 2019-nek a Samsung, és a vérfrissítés szükségszerű is volt, amit persze könnyen mondunk ki utólag, hiszen nálunk volt mindhárom S10, és egyaránt remekül sikerültek, egy-két lábjegyzettel. Nemcsak a főcsapáson történtek újítások, a Galaxy A-széria is váltott, bár azt még csak rövid ismerkedés alapján tudjuk állítani, hogy a nálunk áprilisban elstartoló A50 eddig ígéretes darab.

Az állítólagos Galaxy A60 infografika
Az állítólagos Galaxy A60 infografika (forrás: Pricekart) [+]

Az A10 és az A30 hazai felbukkanásáról nem kaptunk információt, míg az A40-ről és az A90-ről csak pletykálnak - az utóbbi állítólag szétcsúszó és elforduló kamerát kap. Egy kis kísérletezgetés sosem árt, csak legyenek az alapok hibátlanok. A Galaxy A60 már konzervatívabbnak tűnik, ugyanakkor apró Infinity-U kameracseppjével is roppant képernyődominánsnak, a Pricekart ugyanis 6,7"-es Super AMOLED panelre számít keskeny kávákkal, és nem túl méretes, ámde 32 megapixeles szelfikamerával. Ez a modell is Full HD+ felbontással, és az A50-hez hasonlóan képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval bukkanhat fel, 6/8 GB RAM-mal, 128 GB-os tárolóval és Snapdragon 675 SoC-vel, ami elég versenyképes a felső-középkategóriában.

A Samsung Galaxy A50
A Samsung Galaxy A50 3D Glasstic hátlapja [+]

Ekkora tepsihez 4500 mAh-s telep dukálhat USB-C-s gyorstöltéssel, a hátlapon pedig 35 + 5 + 8 megapixeles kamerarendszer pihenhet. Már ha a Pricekart infógrafikájának bármi köze van a valósághoz. A Galaxy A60 tippek szerint április 19-én, Indiában debütál, 3D Glasstic fantázianevű hátlappal, ami annyit tesz, hogy a hátoldal borzasztóan hasonlíthat az üvegre finom csiszolásának köszönhetően, de ettől még jó öreg plasztik. Minket a dolog majdnem megtévesztett az MWC-n.

Azóta történt

Hirdetés