Újabb Oukitel K6000 érkezik

Hirdetés

A K10000 óta az Oukitel a mérce, ha óriástelepes okostelefonokról van szó. Mint a neve is jelzi, az említett modell gyomrában 10000 milliamperórás akkumulátor korog, de a K6000 sorozat beszédes titulusa és kapacitása sem semmi. A Pro variáns a tesztasztalunkon is megfordult, és létezik egy K6000 Premium nevű, Helio X20-as kiszerelés is. Most pedig megérkezett a família legújabb jövevénye, a K6000 Plus, hogy kissé összezavarja az embert annak tekintetében, hogy most akkor melyik a legütősebb kiszerelés.


[+]

Az MWC-n már demózott, hivatalos termékoldallal azonban még mindig nem rendelkező masina marad az 5,5 hüvelykes felbontásnál, a Full HD LCD megjelenítőnél és a javarészt fém burkolóanyagnál, amely ezúttal 6080 milliamperórás telepet rejt és zár el a kezek elől. Kamerafronton sincs ok a szégyenkezésre: az előlapra 8 megapixeles modul került, a hátlapra pedig 16 megapixeles OmniVision 16880-as szenzor PD-autofókusszal. Eddig minden rendben.


[+]

Az egyébként korrekt megjelenésű házban ugyanakkor az eléggé visszafogott, MT6750-es MediaTek nyolcmagos dolgozik, ami nem fogja felvenni a versenyt a Helio P20-as vagy Snapdragon 650-es riválisokkal, bár az Android Nougat főverzió legalább frissnek mondható. Persze nem a nyers teljesítmény, hanem az üzemidő lesz a lényeg, és a Pump Express szabványon futó, 5V/7V/9V/12V, 2A-es adapterrel öt perc alatt kétórányi beszélgetést lehet adagolni a telepbe. Az érdekességek sorát az előlapon elhelyezett ujjlenyomat-olvasó zárja. Legalábbis egyelőre: néhány információt még mindig magának tartogat az Oukitel, ilyen a RAM/tárhelyopciók és az árazás kérdésköre – mindez március második felében kerül majd tisztázásra.

Azóta történt

  • Olcsó óriás az Oukiteltől

    Az U16 Max a nevéhez méltó, 6 hüvelykes képátlót, igaz, csak HD felbontású panelt kapott. Cserébe korrekt sebességre és árcédulára lehet számítani.

Előzmények

  • Oukitel U7 Plus - oUlcsó megoldás

    Az U7 Plus minden tekintetben belépő szintű phablet, nem is akar más lenni, annak viszont meglepően jó, az ára is ennek megfelelő, kivéve a remek ujjlenyomat-olvasót, mert az aránylag ritka ebben a műfajban.

  • Oukitel K7000 - túlélőkabát

    Kint rendkívül hideg van, az Oukitel K7000 külső tartozéka mégsem meleget, hanem a 2000 milliamperórás akkumulátor mellett 5000 milliamperórányi extra energiát áraszt. Íme az okostelefon, opcionális óriásteleppel.

  • Oukitel K6000 Pro - kínai telepes

    Továbbra is a bika akkumulátorokkal próbál hódítani az apró kínai cég, ezúttal a 6000 mAh-s telep lehet a fő hívószó. Legújabb mobiljuk sem sikerült rosszul, de határozottan erős a konkurencia is.

  • Oukitel A58 - oUkosóra

    Az Oukitel második nekifutása a kiegészítőknek egyrészt jobban sikerült, mint az első, másrészt sorra hozza ugyanazokat a problémákat, mint az A28. Viszont olcsóbb lett és már irtó hangos is.

Hirdetés