Újabb oreós Xperia érkezhet

Hirdetés

Nem minden esetben hitelesek a teljesítménytesztek online adatbázisában szereplő specifikációk, hiszen a képátlót és más információt egyszerűen abból a kódból olvassák ki, amelyet a gyártó a tesztkészülékeknek megad. Az SoC típusa, illetve a RAM és a tároló mérete viszont már konkrétabb bizonyítékokon nyugszik, és most felbukkant a GFX Benchnél egy H4233 kódjelű Sony Xperia, méghozzá a friss Snapdragon 630-cal. Ez egy nyolc Cortex-A53 maggal felvértezett chipset (4 x 2,2 és 2 x 1,8 GHz), amelyet az Adreno 508 támogat grafikus képességekkel, és amely a Samsung 14 nm-es LPP node-ját használja.


Igazi óriás a már piacon lévő Xperia XA1 Ultra [+]

A szóban forgó Xperia, amelyet már Android 8.0 Oreóval küldtek GFX Bench tesztre, máskülönben a tavaszi XA1 Ultra paramétereit ismétli, úgyhogy akár annak a ráncfelvarrt variánsa is lehet: 4 GB RAM, 64 GB-os tároló, 23 MP-es hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamera. Adott ugyanakkor a 4K-s videofelvétel rögzítése. Ha a képátló mellett szereplő adat hiteles, a H4233 éppúgy 6"-es FHD panelt kaphat, mint fent látható fivére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • IFA 2017: Bemutatkozott a Sony Xperia XA1 Plus

    Ha csak egy kis plusz kell az XA1-hez képest: 5,5 hüvelykes kijelzővel látták el a középkategóriás gépet, végre van ujjlenyomat-olvasó, az akkumulátort pedig jelentősen megnövelték.

  • Sony Xperia XA1 Ultra - felskálázva

    A Sony XA1 phablet változata majdnem pont ugyanazt tudja, eggyel több RAM-mal, és lényegesen nagyobb kijelzővel. Minden más megegyezik vektorosan 6 hüvelykre húzva.

  • Sony Xperia XA1 - XArvashibáktól mentes

    Modellfrissítéshez érkezett a japán gyártó középkategóriása, kicsit szögletesebb a forma, frissült a hardver és a kamera, de alapjaiban nem sokat változott. De vajon mire elég a 2300 mAh kapacitású akkumulátor?

Hirdetés