Újabb kémfotókon a Xiaomi Mi 5

Hirdetés

Az Mi 5 nevet a Xiaomi már maga is használja, és a minap a feltörekvő gyártó azt is elárulta, hogy legújabb készülékük, a korábbi kéminformációknak megfelelően, Snapdragon 820-as SoC-vel érkezik, méghozzá a február eleji kínai tavaszi fesztivál után. A hivatalos leleplezés mindenesetre még hátra van.

Újabb kémfotók erősítik meg a korábban már lebukott dizájnt
Újabb kémfotók erősítik meg a korábban már lebukott dizájnt [+]

A mobil külleméről már számos fotó és egy videó is napvilágot látott, és a fenti, weibóról származó fényképek is ezt a korábban lebukott formatervet vélik megerősíteni. Az Mi 5-nek a látottak alapján kifejezetten vékony oldalsó képernyőkeretei lesznek, alulra pedig kezdőképernyő billentyű kerül, alighanem beépített ujjlenyomat-olvasóval.

Azóta történt

Előzmények

  • Már gyártják a Xiaomi Mi 5-öt

    A Xiaomi egyik társalapítója megerősítette, hogy várva-várt csúcskészülékük már a gyártósoron van és februárban bemutatkozik, méghozzá Qualcomm Snapdragon 820-szal.

  • Videón a Xiaomi Mi 5?

    Renderképeken és egy online megosztott videón is lebukhatott a Xiaomi Mi 4 várva-várt folytatása.

  • Februárban érkezhet a Xiaomi Mi 5

    Egy kínai elemző szerint a 2016-os tavaszi fesztivál idején, azaz az év második hónapjában kerülhet polcokra a Xiaomi várva-várt csúcskészüléke.

  • Újabb jel a Xiaomi Mi 5 - Snapdragon 820 párosra

    Most, hogy mindent tudni a Qualcomm legújabb, 14 nanométeres FinFET node-on gyártott chipsetjéről, jöhetnek az ilyen hardverrel felszerelt készülékek, az elsők között talán a Xiaomi újdonsága.

Hirdetés