Újabb fotó érkezett a Lenovo Vibe P1 Pro-ról

Hirdetés

A Lenovo a nemsokára megrendezésre kerülő berlini IFA kiállításon sok érdekességet mutathat be a nagyközönségnek, ráadásul egyre inkább úgy tűnik, hogy a gyártó a jó ár/érték arányú, de nem különösebben vérpezsdítő modellek mellett exkluzívabb készülékekkel is készül: a Vibe Z2 Pro és a Vibe Shot után nagyon valószínű, hogy a Vibe P1 Pro is egy fémházas eszköz lesz (ezt a megjelent fotók is bizonyítják), ami hardveresen is komoly specifikációt tudhat magának.

Újabb fotó érkezett a Lenovo Vibe P1-ről
[+]

Az 5,5 hüvelykes, Full HD kijelzővel ellátott phablet a legutóbbi információk szerint 64-bites, nyolcmagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 615 rendszerchipet kap, ami 3 gigabájt RAM-mal, dual SIM-lehetőséggel, LTE támogatással és Android 5.1 Lollipop rendszerverzióval debütál.

Újabb fotók érkeztek a Lenovo Vibe P1-ről
[+]

A mobil két legfőbb érdekessége az 5000 mAh kapacitású akkumulátor, illetve a home gombban található ujjlenyomat-olvasó. A készülék már a TENAA műhelyét is meglátogatta néhány hete, állítólag a berlini IFA kiállításon mutatkozik be hivatalosan, árcímkéjén pedig körülbelül 300 dollár körüli összeg figyelhet, ami nagyságrendileg 84 000 forintot tesz ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés