Strapabíró, nyomógombos mobil érkezett a CAT-től

Hirdetés

Új taggal bővült a Bullit Group által gyártott mobilok sora: a CAT B35 egy nyomógombos telefon, 2,4",-es, színes QVGA megjelenítővel és meglehetősen szívós burkolattal. Adott az IP68-as védelem (1,2 méterig, 35 percig vízálló), a nem pontosított Mil-Spec 810G minősítés (1,8 méter magasságból történő leejtést bírnia kell), valamint a rázkódás-, a por- és a ködálló védelem.


[+]

A KaiOS 2.5-ös mobilfelület saját alkalmazásközponttal rendelkezik, ahonnan a Facebook és a Twitter is elérhető, a felületen pedig a Google Térkép, a Segéd, a Kereső és a YouTube is elindítható, de az email küldés és fogadás sem probléma, akár WiFi-n (VoWiFi-vel), akár 4G-n (a VoLTE is adott). Az egy vagy két nanoSIM-et befogadó B35-öt a kétmagos Snapdragon 205 hajtja meg (1,3 GHz), 512 MB RAM és 4 GB-os, bővíthető tároló kíséretében.


[+]

A 2300 mAh-s teleppel szerelt, microUSB porton tölthető mobilról természetesen nem maradt ki a fülhallgató-kimenet és az FM-rádió sem. Adott a Bluetooth 4.1-es modem, a hátlapon pedig 2 megapixeles kamera figyel. A B35 4G képes, hagyományos telefon októbertől lesz elérhető itthon, méghozzá bruttó 35 ezer forintos javasolt végfelhasználói áron.

Előzmények

  • CAT S61 - a szerszámosláda

    A strapatelefonok új királya nemcsak szívósabb a korábbiaknál: a hőkamera mellé lézeres távolságmérést és levegőmonitorozást is bevet, brutális áron.

  • CAT S31 - a macska álmos

    A Bullitt új generációs CAT S szériájának gyengébb modellje valóban gyenge. Leszámítva a panel fényerejét és a burkolatot. Mert azok egyáltalán nem gyengék.

  • Caterpillar B15 - mer(ül)őben vakmerő

    Tesztalanyunk már kétmagos okostelefonként próbál ellenállni a természeti erőknek, az IP67-es védettsége mellett ráadásul még ütésálló is.

  • Caterpillar B25 - lánctalpas mobil

    A munkagépeiről híres márka ezúttal a mobiltelefonok között próbál szerencsét, persze mi mással, mint egy strapatelefonnal.

Hirdetés