Új ipari mobil a Panasonictól

Hirdetés

A Panasonic vállalati szférába szánt eszközei Európában is elérhetőek, de nyilván nem a mezei felhasználó igényeihez és pénztárcájához szabott képességekkel, kialakítással és árazással. A Barcelonában két éve bemutatott FZ-N1 illetve FZ-F1 speciális vonalkód-olvasóval és viszonylag erős hardverrel lépett piacra, főleg raktározással, logisztikával és gyártással foglalkozó vállalatok részére. Meg nyilván bárkinek, aki vonalkódokat szeretne olvasgatni irtó hangos sztereó hangszórópár mellett és van erre 500 ezer forintja. Plusz adó.


[+]

A Panasonic COMPASS (Complete Android Security and Services) 2.0. vállalati biztonsági szolgáltatással felszerelt Panasonic Toughbook FZ-T1 nem csak a garantáltan brutális strapabírósággal (IP68 and MIL-STD-810G), de a készülék kikapcsolása nélkül is cserélhető 3200 mAh-s teleppel is kitűnik. Már azon kívül, hogy akár térben kissé távolabb (például a felső polcon) elhelyezett vonalkódok olvasására is képes. Mert, úgy egyébként elég megdöbbentő hardveres alapot választottak.


[+]

Valahol bizonyára belebotlottak néhány raklap Snapdragon 210-be és gondolták, ne menjen pocsékba. Mondjuk, legalább környezettudatos elgondolás. Az Android 8.1 számára 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely áll rendelkezésre, a szettnek pedig egy 5 hüvelykes HD felbontású panellel kell megküzdenie. Az FZ-T1-re vágyó vállalkozásoknak meg azzal a tudattal, hogy mindez nettó 1214 angol fontba fog kerülni, ami majdnem 450 ezer forint. Ha beérik WiFi kapcsolattal, akkor csak 411 ezer forintnak megfelelő összegbe. Plusz adó.

Előzmények

  • Újabb filléres Panasonic mobil

    A Panasonic mobilos üzletága remekül elvan, csak az a kár, hogy kizárólag az indiai piacon mozog.

  • Strapabíró okostelefon pörgő terepi munkához

    A Zebra TC25-ös készüléke lendületet ad a mobil alkalmazottak munkájához. Itt az idő, hogy a raktárban, logisztikai és karbantartási folyamatokban lakossági telefonokat és papírt, tollat használó kkv-k szintet lépjenek.

Hirdetés