Belépő szintű Xiaomi tűnt fel a legfrissebb Androiddal

A Xiaomi jelenleg minden ajánlatra rálicitál az alsó kategóriában a Redmi 4A-val, amit a korrekt felszereltséghez társított hazai bruttó 35 ezer forintos kezdőárral sikerült bebiztosítania. A nemzetközi piac felé való nyitást jól érzékelteti az újabb modellekbe integrált teljes hálózati kompatibilitás, illetve a gyári global szoftverek fejlesztése és biztosítása a készülékekhez.


[+]

A Geekbench adatbázisában felbukkanó készülékről még sokat nem tudunk, viszont úgy tűnik, hogy a Xiaomi Riva néven jegyzett eszköz a Redmi 4A környékére pozicionált, belépő szintű mobil lehet. A lapkakészlet szintén négymagos, maximum 1,4 GHz-re skálázott Snapdragon, rendszermemóriából pedig 3 GB-ot látott a tesztprogram. A Riva érdekessége, hogy a lehető legfrissebb, 7.1.2-es Androidot futtatja, nagyjából a Redmi 4A szintjén.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

    A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

  • Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat

    Bruttó végfelhasználói árat figyelembe véve is rendkívül olcsó a kínai gyártó új modellje, ráadásul semmilyen komoly kompromisszumot nem kell kötnünk a mindennapi használat közben.

  • Háromféle Redmi 4 mutatkozott be

    A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.

Hirdetés