Tripla hátlapi kamerával jön a Noa F10 Pro

Hirdetés

A horvátországi illetőségű Noával már többször összefutottunk, tesztet is írtunk egy készülékéről, és úgy egyébként jól esik megjegyezni, hogy a szomszéd országnak vagy egy saját mobil brandje, ami a hónap végén éppúgy kilátogat a barcelonai MWC-re, mint kis csapatunk. A Noa az F3-tól az F20 Próig egy sor, 120 és 350 euró közötti árcédulával rendelkező telefont magával hoz, és most az F10 Próról árult el némi részletet. Nem is olyan keveset: ez lesz a gyártó első, tripla hátlapi kamerával szerelt mobilja (20 + 16 + 5 megapixel), ami a bokeh mód mellett „szuper éjszakai rögzítést” is lehetővé tesz – ez a többelemes, intelligens képfeldolgozás marketing gépezeten megfuttatott neve.


[+]

A F10 Pro emellett 96 megapixeles képeket is össze tud majd fűzni, bár ha engem kérdeznek, sok értelmét nem látom. Mindenesetre képpontból az előlapon sem lesz hiány: a 6,3"-es, 1080 x 2340 pixeles panelbe apró, ámde 25 megapixeles kamera lóg majd be 2D-s arcazonosítással, de az ujjlenyomat-olvasó sem maradt le hátulról. Az F10 Prót a nyolcmagos Helio P60 hajtja meg 8 GB RAM és 128 GB-os tároló kíséretében, amihez Android 9.0 főverzió, DTS hangtechnológia, 4000 mAh-s telep és versenyképes, 300 eurós árcédula jár. A kézzelfogható bemutatóra február 26-án kerül sor a Mobile World Congress 6-os kiállítócsarnokában, ahol az F-széria többi tagja is megmutatja magát a nagyérdeműnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Noa

Előzmények

  • A Noa is készül az MWC-re

    A horvát gyártó idén is jelen lesz a barcelonai expón, ahol az iPhone X szerű Noa N10 lesz a középpontban.

  • Noa H10 - hátizé... ennyiért?

    A horvát gyártó első készülékéhez volt szerencsénk, ami mutatós, gyors és erős, de ezen felül nem sok mindennel támasztja alá az árcímkén szereplő összeget.

Hirdetés