Tovább faragott a képernyőkereten a Sharp

A Sharp néhány hónappal ezelőtt rájött, hogy a képernyő feletti sáv, ahol általában a terméklogó, a hangszóró, az előlapi kamera és különféle szenzorok helyezkednek el, jelentősen csökkenthető. A hangszórónak elég egy vékony sáv, a termékfelirat hátra vagy alulra kerülhet, a többi elemet pedig szintén alulra lehet száműzni. Az első félévben bejelentett Aquos 302Sh már ebben a szellemben fogant meg, a tegnap leleplezett Aquos Crystal és Crystal X pedig még tovább faragott a képernyőkeret felső részéből, igencsak futurisztikus készüléket eredményezve.

Tovább faragott a képernyőkereten a Sharp az Aquos Crystallal

A Crystalnak kétféle változata fog piacra kerülni, egyaránt hasonlóan keskeny keretekkel. Az 5 hüvelykes Aquos Crystal HD megjelenítővel, négymagos Snapdragon 400 SoC-vel, 1,5 gigabájt memóriával, 8 gigabájt belső tárhellyel, microSD kártyafoglalattal, LTE-támogatással és Android 4.4-es rendszerrel érkezik. A 131 x 67 x 10 milliméteres házzal rendelkező készülék egyelőre a Japán SoftBank és az amerikai Sprint szolgáltatónál jelenik meg.

A Sharp Aquos Crystal X és a Crystal

A csúcskategóriás Aquos Crystal X 5,5 hüvelykes, Full HD megjelenítőt kap, valamint Snapdragon 801-es SoC-t, 2 gigabájt memóriát, 32 gigabájt belső tárolót, microSD kártyafoglalatot, LTE modemet és szintén Android KitKat főverziót. 139 x 73 x 11 milliméteres házával a készülék az LG G3-nál is apróbb, bár kissé vastagabb darab lesz. A csúcsmodell egyelőre csak Japánban lesz elérhető, azonban remélhetőleg legalább egy teszt erejéig eljut hozzánk is, ugyanis a vékony keretes megoldás nekünk is nagyon tetszik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés