Tényleg dobja a Samsung a Home gombot a Galaxy S8-cal?

Hirdetés

Dél-Koreai iparági források jelentése alapján a gyártó véglegesítette a következő Galaxy-csúcskészülék technikai paramétereit és formatervét, valamint egy-egy prototípus is eljutott a vezérigazgatóhoz és az alelnökhöz. A legújabb értesülések szerint a fizikai Home gombnak valóban búcsút kell mondani, először a Samsung Galaxy S széria történetében, a biometrikus szenzor pedig a hátlapra kerülhet. Ezt mondjuk pont nem támasztja alá a tegnap előkerült Ghostek védőtok kialakítása.

Renderkép a Galaxy S8 vélt kinézetéről.
Renderkép a Galaxy S8 vélt kinézetéről. [+]

Elméletileg két verzióra számíthatunk, egy 5,7 hüvelykes alapmodellre Samsung Galaxy S8 néven, valamint egy 6,2 hüvelykes Galaxy S8 Plusra. Ez viszont egybevág a korábbi információkkal. A méretes képátlók elvileg a rendkívül keskeny káváknak köszönhetően nem fognak egyben rendkívül méretes készülékházat is jelenteni. A dupla hátlapi kamerarendszer viszont úgy tűnik, hogy csak a nagyobb készülékben lesz megtalálható. A Galaxy S8 bemutatójára elvileg március végéig várni kell, addig marad a találgatás és a magukat megnevezni sosem kívánó informátorok jelentései.


A GSM Arenánál felbukkant képek, kattints a galéria megnyitásához! [+]

Update: Újabb adag, a fenti képhez igen hasonló, de 3D-s render futott be a GSMArenához a Galaxy S8-ról, méghozzá elvileg egy tokokat gyártó cégtől. A képek alapján valóban nem lesz Home gomb, viszont az ujjlenyomat-olvasó sem kerül a hátlapra; ezt minden bizonnyal a kijelzőbe integrálva kell majd keresnünk. Hangszóró, úgy tűnik, az alsó és a felső élre is jut majd, valamint a jack csatlakozóról sem kell lemondani. A dupla hátlapi kameráról viszont igen. De ha a fentiek helytállóak, akkor csak az alapmodell esetében.


(forrás: PhoneArena) [+]

Ismét update: folyamatosan kerülnek elő a renderképek, elvileg mind tokokat fabrikáló gyártóktól.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés