TENAA-nál az Oppo Find X

Hirdetés

Több év pihenő után úgy tűnik, június 19-én, Párizsban visszatér az Oppo csúcskategóriás sorozata. A Find X ráadásul igen ütős készülék lehet, a minap például azt lehetett olvasni, hogy 16 + 20 megapixeles hátlapi kamerarendszere akár 5x-ös optikai zoomképességeket is kínálhat, bár az is lehet, hogy hibrid zoomról van szó. Akárhogy is: a Find X egyre gyakrabban üti fel a fejét, ezúttal például a TENAA-nál járt engedélyezési körön, PAFM00 és PAFT00 kódneveken.

Akár így is kinézhet az Oppo Find X
Akár így is kinézhet az Oppo Find X (forrás: GizmoChina)

Igaz, a 91mobiles kapcsolódó linkjei azóta eltűntek, ám a képernyőfotókról kiolvashatók az alapinformációk. Így az 1080 x 2340 pixeles, 6,4"-es AMOLED kijelző, ami alighanem a szenzorszigetes variációból érkezik. A Kínai Hírközlési Hatóság 156,7 x 74,3 x 9,4 milliméteresnek és 186 grammosnak találta a phabletet saját mérései szerint. A készülék Android 8.1-et futtatott 2,8 GHz-es processzormagokat használó SoC-vel (ami alighanem a Snapdragon 845). Rendszermemóriából 8 GB, tárolóból pedig 128 volt a fedélzeten. A TENAA listázása a 16 + 20 megapixeles hátlapi kamerák mellett 25 megapixeles előlapi modult is előrevetít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Idén jön az Oppo Find X

    Az Oppo Find szériájának következő modelljére nagyjából négy éve várunk minden évben az aktuális csúcshardverrel.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés