Szétszedték a Xiaomi Mi Max 3 firmware-jét

Hirdetés

A GizmoChina nemrég közzétett értesüléseit erősíti meg az XDA Developers által összeszedett információk, amelyeket a firmware-ből, MIUI Keyguard APK karakterláncaiból és egyéb szoftverelemekből bányásztak ki. A GizmoChina nem tévedett a 18:9-es képarányt illetően, így a 6,99 hüvelykesre növelt panel nem jelent feltétlenül méretbeli növekedést, ami a 174,1 x 88,7 x 7,6 milliméteres, illetve 211 grammos és 6,44 hüvelykes Mi Max 2-höz képest igen kedvező fejlemény lenne, mivel már eleve akkora volt, mint egy szabvány női clutch.


[+]

A telep mérete szintén növekszik, a Mi Max 3 már vezeték nélkül is tölthető 5500 mAh-s akkumulátorral gazdálkodhat. A kódsorból kifejtett adatok alapján 14 nanométeres Snapdragon 660-as szett kerül a phabletbe, ami így elég komoly párosításnak tűnik az üzemidőt tekintve. A kamerákról is elég egyértelmű dolgokat sikerült kideríteni, egyrészt, hogy három lesz, másrészt a szenzorok konkrét típusát. A hátlapra vagy a Sony szállítja a dupla szettet IMX363 szenzorokból, vagy a Samsung kombinációja nyer a S5K217 + S5K5E8 párossal.


[+]

Az előlapon ugyan egyértelműen a Samsung S5K4H7 képalkotója dolgozik, viszont a konfigurációs fájlok között feltűnik egy ultra kompakt OmniVision 2281-es szenzor is, amit specifikációját tekintve például írisz-azonosítókhoz ajánl a gyártó. Ettől függetlenül lesz ujjlenyomat-olvasó, nem mellesleg dual SIM támogatás, állítólag két SD kártyá is befér majd, infra port, értesítő LED, sztereó hangszóró és aptX és aptX HD-képes Bluetooth.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés