Szeretne valaki Kínán kívül is Nokia X6-ot? Lehet szavazni.

Hirdetés

A Nokia X6 egészen meggyőző eszközként mutatkozott be, határozottan jól megírt árcetlivel, noha a kínai belpiacra szánt eszközök a globális forgalmazásig általában rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal. A Snapdragon 636-tal és 4, de akár 6 GB operatív memóriával szerelt duplakamerás készülék elvileg nem lesz elérhető többek között nálunk sem, legalábbis most még. Minden jel arra mutat, hogy a HMD ezt egy percig nem gondolta komolyan, mindössze a marketingstratégia része, hogy kéretik magukat.

Tegnap már a Bluetooth engedélyért állt sorba egy TA-1103 jelzetű Nokia készülék, amely feltehetően az X6 nemzetközi variánsa lehet. Annál is inkább, mivel a Nokia termékigazgatója, Juho Sarvikas a Twitteren érdeklődik, hogy a felhasználók szeretnék-e, hogy a Nokia X6 más piacokon is elérhető legyen. A szavazás még három órán keresztül él, a részeredmények alapján pedig, ha már így rákérdeztek, a HMD kénytelen lesz kiterjeszteni a Nokia X6 elérhetőségét: jelenleg a szavazók 91%-a klikkelt arra, hogy ez egy kiváló ötlet.


[+]

Így az Android Authoritynek viszonylag feleslegesen bizonygatta a HMD hivatalos válaszokban, hogy egyrészt biztosan nem lesz elérhető a Nokia X6 az Egyesült Államokban, majd még egy levélben, hogy mellesleg máshol sem, mert Kína-exkluzív. Nagyon nem valószínű, hogy a Nokia termékigazgatója másnap felteszi a kérdést, mi lenne, ha, amire nyilvánvalóan pozitív válaszok tömkelegét kapja, majd a HMD közli, hogy aha, jó tudni, de akkor sem.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés