Szeptemberben újabb Meizu 16 érkezik

Furcsa utótaggal jelentett be tegnap a Meizu két Snapdragon 845-ös telefont: a termékoldalról és a csomagolásról is Meizu 16th (értsd: tizenhatodik) és 16th Plus felirat olvasható le, noha másutt a gyártó is szimplán csak Meizu 16-nak és 16 Plusnak nevezi őket. A nemzetközi porondon mindenesetre a 16-os formulát használják, és korábban úgy lehetett hallani, hogy a két csúcsmodell mellett Meizu 16X néven egy Snapdragon 710-zel szerelt középkategóriás variáns is befut, amely a Xiaomi Mi 8 SE-nek állíthat konkurenciát.

Meizu 16th
A Meizu 16 vagy 16th [+]

Ez utóbbi ugyanakkor kihagyta a tegnapi bemutatót, Jack Wong, a Meizu vezérigazgatója azonban a kínai közösségi médiában megnyugtatott mindenkit: nem kell sokat várni rá, szeptemberben valóban elérhető lesz a 16X, és tényleg Snapdragon 710-et fog használni. Az is elhangzott, hogy a Meizu 16X nem lesz drágább a Mi 8 SE-nél, az pedig 1800 jüanon, azaz mintegy 73 ezer forinton nyitott. Képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasós társaival szemben a középkategóriás variáns hátlapi biometrikus szenzort fog bevetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu Pro 7 - jó a műsor

    A Meizu dupla kijelzős készüléke főleg egyedi, mármint megjelenés szempontjából, azon kívül viszont nem annyira izgalmas, mint amilyennek elsőre gondolnánk. Cserébe kiegyensúlyozott és minőségi.

Hirdetés