Sütögeti a Samsung a Galaxy Note8 pitéjét

A Samsung első körben az aktuális csúcsmodellek szoftverét frissített, egy hete viszont elindult a Samsung Galaxy Note8 és S8/S8+ Android 9 bétaprogramja, amit máris egy Note8-ra szabott verziófrissítés követ. A 705 MB-os N950FXXU5ZSAB jelzetű szoftver egy rakás, komolyabb hibát javít az eredeti verzióhoz képest, amit minden bizonnyal az S széria résztvevői is hamarosan megkapnak.


[+]

Az Android 9-cel teljesen új felhasználói felület is érkezik a Galaxy készülékekre, a One UI-ra való átállás azonban nem zökkenőmentes. A Note8 esetében adódtak problémák a microSD-re való másolással és az ott tárolt tartalom elérésével, illetve a kiegészítő tárhelyre való mentéssel a Samsung böngészőjéből. A kamera hajlamos volt kényszerleállni, ahelyett, hogy elindította volna a lassított videofelvételt, de volt, aki már a PIN kód megadása után teljes rendszerösszeomlással találkozott.

Samsung Galaxy S10 és S10+
Samsung Galaxy S10 és S10+ (forrás: AllAboutSamsung) [+]

A nyolcas számú készülékek valamikor februárban kapják meg a végleges szoftververziót, míg a Galaxy A7 (2018) és a Galaxy A9 (2018) az előzetes tervek szerint márciusban. A Galaxy A8 (2018) valószínűleg az A9 (2018)-cal egyidőben frissül. Mindeközben az igen megbízhatónak bizonyult AllAboutSamsung hozzájutott egy Galaxy S10 és egy Galaxy S10+ prototípushoz, amelyeket voltak szívesek körbefotózni. A galéria képre kattintva nyílik.

Azóta történt

  • Lassan sül a Note8-as pite

    Még mindig csak a béta verzió frissítéseinél tart a Samsung, a komolyabb hibákat azonban már kiszűrték.

Előzmények

Hirdetés