Snapdragon 810-zel érkezik a Sony Xperia Z3+

Hirdetés

Japánban Xperia Z4 néven mutatkozott be az a Sony csúcsmodell, amit itthon Xperia Z3+-ként lehet majd megvásárolni. Sem a specifikációban, sem a készülékházon nem találunk változást, Európában fekete, fehér, arany és kékeszöld színekben lesz elérhető az eszköz, amit Qualcomm Snapdragon 810-es lapkakészlettel szerelt fel a gyártó, amihez 3 GB RAM tartozik. A készülékház IP68 minősítésű, tehát víz- és porálló.

Sony Xperia Z3+
[+]

A hátlapra egy 20,7 megapixeles felbontással rendelkező Exmor RS képérzékelő és 25 mm-es gyújtótávolságú, nagylátószögű lencse került. A szoftverbe jelenetfelismerő algoritmussal is rendelkezik, amely képes 52 különböző módból kiválasztani a témához leginkább illő beállításokat. A gyengébb fényviszonyokra ISO 12800-as érzékenységgel és az átlagosnál nagyobb méretű képérzékelővel készült fel a Sony, az optikai képstabilizátor viszont továbbra is kimaradt. Videofelvételre 4K felbontásban képes a hátlapi egység, az előlapi kamera 5 megapixeles.

Sony Xperia Z3+
[+]

A kijelző 5,2 hüvelykes átlójú, Full HD felbontású, IPS technológiával bír, ami néhány szoftveres módosítást is kapott, többek között intuitív kontraszterősítést és X-Reality for mobile motort. Az audio minőségre is odafigyelt a gyártó, került bele egy DSEE HX névre hallgató technológia, ami az mp3 és aac kiterjesztésű hangok minőségét próbálja javítani, de természetesen a nagy felbontású zenefájlokat is kezeli az Xperia Z3+.

Sony Xperia Z3+
[+]

A pontos ár még nem ismert, de még júniusban várható a készülék nemzetközi megjelenése, természetesen Android Lollipop rendszerverzióval.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés