Rendervideón a Huawei Mate 10

Hirdetés

Október 16-án, Münchenben hull le a lepel a Huawei Mate 10-ről, amely az elődeihez hasonlóan több variációban érkezik. Egyre biztosabb, hogy az EntereView Display fantázianevű, képernyődomináns változat a korlátozottabban elérhető Mate 10 Pro lesz, míg a sima Mate 10 marad az elődmodell egyébként szintén képernyőcentrikus formájánál, valamivel több kávával.

Az OnLeaks és a CompareRaja által publikált rendervideó előlapi ujjlenyomat-olvasót és keskeny felső sávot mutat. Az érdekesség a hátlapon pillantható meg: a két kameralencse, a lézeres távolságmérő és a dupla LED a korábbiaknál jobban elrejtőzködik, ami fém helyett üveg kivitelre utal. Amiben várhatóan nem lesz különbség a Mate 10 modellek között, az a hardver: mindkettő a minap bejelentett, 10 nm-es node-on gyártott Kirin 970-re fog épülni, és várhatóan az Android is friss, 8.0-s verziószámú lesz.

Azóta történt

  • Háromféle Huawei Mate 10 várható

    Legalábbis egy névtelen viszonteladó belsős információi alapján az alapmodellen kívül két másik is érkezik, viszonylag jelentős elérésekkel.

  • 8/256 GB-os Mate 10 Pro is esélyes

    A Twitterre kikerült bejegyzés alapján a Huawei Mate 10 Pro összesen négyféle memóriakiosztásban lesz elérhető, a legerősebb kiszerelés majdnem 1000 eurós áron.

Előzmények

Hirdetés