Pénteken nyílik a Mobil Show 2006

Több mint negyven kiállító újdonságai láthatók majd a kiállításon, ahol bemutatkoznak a T-Mobile nagy sebességű mobil internet- és videotelefon szolgáltatásai és a TV2 Mobizódjai is. Élőben lesz kipróbálható a bluetooth alapú új, párkereső szolgáltatás, a toothing és többek között megtudhatjuk majd, milyen mobil eszközökkel segítik a mindennapi testedzést a sportszergyártók. Az üzleti felhasználók részére újdonság lesz a SIM Application Toolkit technológia bemutatása is, amelynek segítségével interaktív értéknövelt szolgáltatások valósíthatók meg a mobiltelefonokon.

A Mobil Show 2006 rendezvény látványos színpadi programokkal és interaktív bemutatókkal átfogó képet ad a hagyományos beszéd alapú szolgáltatások mellett mind szélesebb körben megjelenő multimédiás választékról, a videotelefóniáról, a mobilinternetes alkalmazásokról, és a mobil Tv-ről éppúgy, mint a mobil parkolási rendszerről.
A kiállítás mindhárom napján kivételes show elemeket is láthat a nagyközönség a Hooligans együttes lemezbemutató koncertjétől, Korda György bemutató póker partyján át a TV2 Megatánc versenyzőiig vagy Carmen&Camille-ig, a kanadai tv énekverseny győzteséig.
A szombati napon a Mobil Show színpadán hirdetik ki a Nokia Mobilfilm Fesztivál nyerteseit. Vasárnap pedig új szépségkirálynővel is gazdagabbak leszünk, hiszen a közönség szavazatai alapján ekkor kerül átadásra a Miss Mobil Show 2006 fődíja.

Hirdetés

Az esemény szakmai fővédnöke, Hidasi István, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának tagja szerint is „jelentős eseménynek ígérkezik a Mobil Show, hiszen fontos szerepe lehet abban, hogy a hatalmas sebességű technológiai fejlődés által elérhető új szolgáltatások közelebb kerüljenek a felhasználókhoz. Az NHH piacélénkítő elvárásai is közel esnek a kiállítás célkitűzéseihez.”

„A T-Mobile piacra lépése óta kezdeményező szerepet játszik az újdonságok, legújabb megoldások bevezetésében. A Mobil Show kiváló alkalmat teremt arra, hogy az érdeklődők a mobiltelefónia újdonságait közvetlenül is megismerhessék, kipróbálhassák és várakozásaink szerint a jövőben mind többen, aktívan használják is.” – emelte ki a Tóth A. Péter a T-Mobile kommunikációs osztályvezetője.

„A TV2 a televíziós csatornák között úttörő szerepet vállalt a telekommunikációs eszközök innovatív alkalmazásában, legyen szó akár a műsorintegrációról, kimondottan mobilkészülékre optimalizált tartalmak gyártásáról, vagy a WAP technológiájú applikációkról. Örülünk annak, hogy csatlakozhattunk a Mobil Show-hoz, hiszen így a felhasználók számára még nyilvánvalóbbá válik, hogy a legjobb műsorokat már nem csak televízión, hanem mobilon is megnézhetik” – tette hozzá Fülöp Tamás, a TV2 üzletfejlesztési és digitális média igazgatója.”

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Mobil Show 2006 létrehozásával egy helyre gyűjthetjük a mobilpiac jelentős résztvevőit és a felhasználókat” – mondta el Csepeli Csaba a szervező BitPiac Kft. ügyvezető igazgatója. „Fontos számunkra, hogy az eseményt médiapartnereink is kiemelt figyelemmel kísérik, így támogatóink között tudhatjuk az ATV-t és a Sláger Rádiót is” - tette hozzá a BitPiac vezetője.

A kiállítás egész ideje alatt – a vezeték nélküli Internet elérésre képes eszközökkel rendelkező látogatók számára – elérhető lesz a helyszíni WifiZone szolgáltatás.

A Mobil Show 2006 eseményről bővebbet a www.mobilshow.hu oldalon tudhatnak meg az érdeklődők, ahol megtekinthetik a kiállítás web-kamerás adását és a Miss Mobil Show 2006 MMS-es szépségverseny nevezettjeinek képeit, videó bemutatkozásait is. Itt adhatják le szavazatukat a látogatók a Mobil Show év díjazottainak versenyében az év üzleti telefonjára, multimédia díjasára, fashion mobiljára, a legjobb PDA-telefonra valamint a legnépszerűbb WAP szolgáltatásra, WAP- és JAVA játékára is.

Azóta történt

Hirdetés