Öt kamera lehet a Galaxy S10-en

Tele van a technológiai szaksajtó mindenféle Galaxy S10-re vonatkozó híresztelésekkel, legutóbb például az változott, hogy a jelek szerint a koreai gyártó mégiscsak a februári MWC-n fogja bemutatni a terméket, míg a januárban esedékes CES-re viszik a hajlítható kijelzős Galaxy X-et. És mindezeket még idén megelőzi augusztus 9-én a Note 9 premierje is.

Hirdetés

A Galaxy S10-ről már régóta pletykálják, hogy megkaphatja a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót, ám egyáltalán nem biztos, hogy minden változatban így lesz ez. Ugyanis koreai források szerint háromféle verzió készül majd a tizedik Galaxy csúcsmodellből, ebből kettőnél (a két nagyobbiknál) megtartják az oldalélekre ráhajló kijelzőt, de a legkisebb változat újra visszahozza azok számára is alternatívaként a Samsung csúcsgépét, akik pont emiatt tettek le róla.

Ez csak egy koncepció
Ez csak egy koncepció

A legkisebb S10 (kódnév: Beyond 0) 5,8 inches, nem hajlított AMOLED kijelzőt, oldalra rakott ujllenyomat-olvasót és két hátlapi kamerát kaphat. Az eggyel nagyobb változat (Beyond 1) már hajlított kijelzővel jön, amely 6,2 inches, alatta lesz a biometrikus szenzor, hátul pedig három kamera jöhet, a normál és a telés, 12 megapixeles szenzort egy 16 megapixeles, nagy látószögű modul egészíti ki. A harmadik verzió (Beyond 2) még egy kicsit nagyobb (6,44 inch), hátul itt is három kamerára számíthatunk, előre pedig kettő kerül, vélhetően 16 és 8 megapixeles felbontással, hogy az élő fókusz funkciót önarcképeknél is be tudja vetni a készülék.

Azóta történt

Hirdetés