Összecsukható lesz a Galaxy Fold, de nem úgy?

Hirdetés

Borzasztóan erős lesz a február vége, amikor szinte minden mobilszereplő előáll a maga aktuális és jövőbemutató megoldásaival, és a Samsungé lehet az egyik főszerep, a Galaxy S10 család legalábbis roppant ígéretes. A dél-koreai gyártó ugyanakkor nem egyedül fog megmutatni hajlítható kijelzős telefont, sőt: a legfrissebb értesülések szembemennek az eddig tippeltekkel, de következzen előtte egy hivatalos előzetes:

A BGR úgy hallotta, a tavaly év végén demózott, hajlítható kijelzős cucc még nem áll készen a piaci megjelenésre, és egyébként sem cél az S10 elől egy jövőbemutató termékkel ellopni a showt, úgyhogy inkább csak újabb részletek, esetleg egy fejlettebb prototípus fordul csak meg a 20-ai eseményen.

A Letsgodigital szerint esélyes, hogy ilyen formájú kütyüt mutat meg jövő héten a Samsung
A Letsgodigital szerint esélyes, hogy ilyen formájú kütyüt mutat meg jövő héten a Samsung [+]

A Letsgodigital pedig korábbi szabadalmak és a fenti videó részletei alapján egy olyan Galaxy Fold vagy egyéb elnevezésű eszköz felbukkanására számít, ami nem egy befele hajlítható kijelzővel rendelkezik, mint a tavalyi prototípus, hanem egyszerűen két normális (bár a szélein lekanyarodó) panellel. Ezen kívül egy harmadik kívül kapna helyet, roppant kevés kávával, hogy összecsukás után is legyen mit nézegetni és nyomogatni.

Az sem teljesen kizárt, hogy a Samsung jövőbemutató elképzeléseit előrevetítő, idő előtt kiszivárgott videó is egy ilyen, belül dupla kijelzős mobilt ábrázol, az legalábbis nem derül ki a promóanyagból, hogy maga az OLED megjelenítő ott hajlítható lenne.

A Letsgodigital által megalkotott, dupla kijelzős renderkép egyébként összecseng a Samsung posztereivel és a fenti, hivatalos animált GIF fájllal is, bár a felső videoelőzetesen a feliratok konkrétan meghajlanak. Maradjunk tehát annyiban, hogy az igazságra rövidesen fény derül, addig pedig felesleges tovább spekulálni.

Előzmények

Hirdetés