Oreóval tesztelik a OnePlus 5-öt

A OnePlus készülékek legfőbb erőssége a csúcshardverhez mért kedvező árazás mellett az OxygenOS felület, közel áll a vegytiszta Androidhoz, gyakran frissül és a publikus béták segítségével „hallgat” a felhasználók visszajelzéseire. A OnePlus 3 és 3T 2016 utolsó pillanataiban kapta meg a 7.0 Nougat frissítést, a minap pedig a OnePlus 5 felületéhez közel álló, 4.5.0-s OxygenOS update-et, és az Oreo csomag is meg lett ígérve, ami persze az idei csúcsmodellre is érkezik. Olyannyira, hogy a minap a OnePlus 5 már 8.0-s Androiddal járt a Geekbenchnél teljesítményteszten, amely rögzítette ennek a tényét és a jelenleg kevésbé releváns pontszámokat (1837 / 6085 pont).

A OnePlus 5, háttérben az elődmodellel
Már folyik a OnePlus 5 (jobbra) belső oreós tesztje, de a 3T (balra) frissítése is készül [+]

A benchmark applikációk futtatása jelzi, hogy annyira már elég stabil lehet a fejlesztés alatt álló rendszer, hogy a hardveres teljesítményt tesztelgessék, és az sem elképzelhetetlen, hogy heteken vagy akár napokon belül elérhető lesz az első zárt vagy nyílt Oreo béta teszt ROM. A OnePlus a minap egyébként bejelentette, hogy több alkalmazása is a rendszerszintű update-ektől független fog frissülni, így a OnePlus indítónak, a galériának, az időjárásnak és a közösségi alkalmazásnak (Comminity) nem kell megvárnia a következő OxygenOS verziót, a többi áruházas alkalmazáshoz hasonlóan akkor frissül, amikor a gyártó a következő verziót közzéteszi.

Azóta történt

  • Itt az oreós béta a OnePlus 3/3T-re

    Az ígéreteknek megfelelően készül a 8.0-s Android a tavalyi OnePlus csúcskészülékekre, aminek a bétás változatát a közösségi máris kipróbálhatja.

Előzmények

  • Komoly frissítést kapott a OnePlus 3 és a 3T

    4.5.0-s OxygenOS-re váltott a két tavalyi OnePlus csúcskészülék, ezzel megkapva az idei több friss szoftvermegoldását.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés