Oreót kapott a Mate 9 generáció is

Hirdetés

Remek készülék volt a tavalyi Huawei Mate 9, és igencsak fejlett a gyártó EMUI 8.0-s szoftvere az idei folytatáson, a kettő párosítása tehát elég ígéretesen hangzik. A kávamentes trendek betörése előtt is minimális képernyőkeretet hagyó phablet 2016-ban Android 7.0-val és EMUI 5.0-val startolt el, és nem maradt ki az EMUI 6.0-s, illetve 7.0-s frissítésekből, hanem azok maradtak ki, hogy a Huawei felülete szinkronban legyen az aktuális Android számozásával.


Kínában már telepíthető az Android 8.0-n alapuló EMUI 8.0 felület [+]

Az Android 8.0 Oreón alapuló EMUI 8.0 mindhárom csúcskategóriás Mate 9-re, így a Mate 9 Próra és a Porsche Design Mate 9-re is megérkezett, igaz, egyelőre csak a Kínai Népköztársaság modelljei jeleznek. Ott viszont több mesterséges intelligenciára és hangalapú megoldásra szakosodott újítással bővül a felület, plusz mindenféle oreós nyalánksággal. A nemzetközi közzététel megindulására a következő hetekben lehet számítani.

Előzmények

  • Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia

    Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.

  • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

    Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

  • Porsche Design Huawei Mate 9 - a híre megelőzi

    Limitált példányszámban itthon is kapható lesz a legdrágább Huawei, amely a Kirin 960-nal szerelt Mate 9 kisebb, menőbb és exkluzívabb verziója. Irgalmatlan sokba kerül, kevesek játékszere lesz.

Hirdetés