Oppo mobillal debütál a Gorilla Glass 6

Hirdetés

Egy okostelefonnak kétségtelenül a kijelzője, egészen pontosan annak a védőüvege a legsérülékenyebb alkatrésze – nem is kell túl magasról arca ejteni, hogy betörjön. A Gorilla Glass 6 állítólag éppen a kisebb balesetek frontján lépett előre, és az internet telefongyötrésből élő kisebbsége már tűkön ül, hogy a Corning új védőüveg generációját különféle bevetéseken letesztelje.

Az első befutó egy Oppo csúcstelefon lesz, olvasható a Corning közleményében, bár a csúcstelefon szót nem árt ezúttal rugalmasabban kezelni, mert semmiképpen nem a Gorilla Glass 5-tel és sérülékeny házzal szerelt Find X-ről van szó. Kínában az Oppo R széria, Indiában pedig az Oppo F mobilok a közép- és a felső-középkategóriában versenyeznek, és a közeljövőben ezek frissítése esedékes.

A képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval szerelt R17-ről már szivárognak az információk, az F9 és az F9 Pro startja pedig a küszöbön áll, hiszen maga a gyártó Tweetel róluk folyamatosan. Éppen ezért sanszos, hogy az utóbbi párossal, de legalábbis a drágábbik kiszereléssel debütálhat egy okostelefonon a Gorilla Glass 6, esetleg az R17-tel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés