Október 30-án érkezhet az átszabott iPad Pro

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban csupa érdekes információ kiszivárgott a komoly dizájnváltozáson áteső, őszre várt iPad Pro készülékekről, a méretes masinák azonban nem tették tiszteletüket az iPhone XS bemutatóján. A gyártó most egy október 30-ai eseményre hívja fel a figyelmet, és elég valószínű, hogy a táblagépekről (vagy csak egyről) akkor és ott, a New York-i Brooklyn Academy of Music létesítményben hull majd le a lepel.


(forrás: MySmartPrice) [+]

A MySmartPrice az iPad Pro 12.9 (2018)-at a fenti renderkép formájában meg is tudja mutatni, elkeskenyedett kávákkal, ívelt sarkokkal és persze Apple Pencil támogatással. A táblagép várhatóan FaceID 3D-s arcazonosítással, a Macotoakara információi szerint pedig Type-C porttal érkezik. Az október 30-ai eseményen a MacBook Air is frissítést kaphat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

  • Apple iPad (2018) - régi ismerős

    Az amerikai gyártó nem sokat változtatott az új iPad dizájnján, maradtak a kitaposott ösvényen. Az ára viszont kellemesebben alakul, ami miatt biztosra vehető a siker.

  • Apple iPad Pro - almafelfújt

    Az almás vállalat egy 12,9 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagéppel örvendeztette meg a nagyközönséget: az iOS 9 érezhetően nincs még erre felkészülve, viszont a hardver bivalyerős.

Hirdetés