Október 26-án érkezik az Oppo F5

Az Oppo F5-ről már szivárogtak ki információk, többek között renderképek, amelyek valóban nagyon hasonlítanak a minap OnePlus 5T-nek tételezett eszközre. Pontosabban a feltételezett OnePlus 5T hasonlít a korábbi Oppo renderekre, nem mellesleg az 5T potenciális léte is kérdéses az eddigiek alapján. Vitatható hitelű indiai források már a OnePlus 6-ról beszéltek, ahogy az AndroidMarvel is. Persze nem kizárt, hogy lesz egy alternatív képaránnyal szerelt OnePlus, akár 5T, akár 6 néven. Oppo F5 viszont lesz, többek között Manilában már óriásplakátok hirdetik, amin kizárólag a hátlap látszik, valószínűleg nem véletlenül.

Manilában lőtték a képeket a hirdetésről.
Manilában lőtték a képeket a hirdetésről. [+]

Az Oppo Facebook oldalán közzétett bejegyzés szerint az állítólag Snapdragon 660-nal, 6 GB operatív memóriával és 64 GB belső tárhellyel szerelt készüléket október 26-án mutatják be. A specifikációról egyébként kevés konkrétum áll rendelkezésre, a 6 hüvelykes, 2:1 képarányú megjelenítő viszont erősen esélyes, ahogy a két 16 megapixeles szenzorból álló dupla előlapi kamerarendszer is. A hátlapra egy szimpla 20 megapixeles egység kerülhet, a fémnek tűnő burkolat alá pedig 4000 mAh-s akkumulátor.

Azóta történt

Előzmények

  • 2:1-es képarányú lehet a OnePlus 5T

    A GizmoChina informátora egyebet nem, de azt állítja, hogy a OnePlus az 5-ös modell frissítését tervezi, méghozzá megnövelt képátlóval.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés