Notch és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Vivo számos elsőséget tudhat magáénak a mobiltörténelemben, csak nem óhajt kimaradni a trendekből, noha egyes irányvonalak nem feltétlenül arattak osztatlan sikert a felhasználók körében. Ettől függetlenül természetesen a Vivo is megkonstruálja a maga iPhone X-ét, méghozzá a március 27-én bemutatásra kerülő Vivo V9 formájában, amiről eddig csak annyit tudunk, hogy 24 megapixeles szelfikamerával szerelik. A kiszivárgottt panelhez mellesleg X30-as megnevezés társult, de elképzelhető, hogy a V9 volt a képen.

További plakátok a galériában!
További plakátok a galériában! [+]

Már csak azért is, mert egy új előzetes szerint érkezik a Vivo X21, ami egészen nyilvánvalóan a FIFA különkiadásban és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasós változatban is elérhető Vivo X20 Plus utódja lesz, X30-ról meg nem sok szó volt eddig sem. Az új modell minden bizonnyal előlapi biometrikus szenzort kap, ahogy az X20 Plus UD, a formanyelv viszont nem egyértelmű, bár betüremkedést nem látunk a plakáton. Elvileg március 19-én kiderül, hogy mivel készül az egyik legnagyobb kínai gyártó, de a plakát alapján leginkább erre hasonlít a készülék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Notchak-nocsak, megint másolunk?

    Tavaly csak szimplán megnyúltak a kijelzők, idén viszont boldog-boldogtalan az iPhone X dizájnját nyúlja. Pedig akad előremutatóbb koncepció a képernyődominanciára.

  • Vivo V9 alias Oppo F7?

    Az Oppo is piacra dobja a Vivo V9 néven beharangozott készüléket, legalábbis eddig nagyon sok a hasonlóság.

  • Reklámvideón a Vivo V9

    A 24 megapixeles szelfiket, a dupla hátlapi kamerát és az idei trendmeghatározó szenzorszigetet hangsúlyozza a félperces film.

  • MI-re hagyatkozó HDR-t ígér a Vivo

    A konkrét végtermékben még fel nem lelhető Super HDR egy tucat képből gyúr össze rendkívül dinamikus eredményeket.

Előzmények

Hirdetés