Népszerű Xiaomi modell dizájnere tervezi a Mi 9-et

Kétségtelenül voltak maradandó dizájnjai a Xiaomi mobilos részlegének, gondoljunk csak az első vagy a harmadik, immáron szétcsúsztatható Mi Mixre. Sokan mindenesetre a noccsos korszak előtti utolsó csúcskészülék, a Mi 6 letisztult, szimmetrikus formájára esküsznek.


A Mi 6 szimpla, letisztul küllemet kapott [+]

Nekik lehet jó hír az állítólag a gyártó részéről bejelentett információ, miszerint a következő Xiaomi zászlóshajót a Mi 6 dizájnere rajzolja meg a tervezőasztalon. A pletykák alapján azért a bevágástól nem sikerül még idén megszabadulni, mindenesetre az apróbb lehet a 6,4"-es, 19:9 arányú AMOLED panelen.

A Mi 9 egyik nem hivatalos renderképe
A Mi 9 egyik nem hivatalos renderképe (forrás: GSM Arena) [+]

Eddig két Mi 9 renderkép bukkant fel, egyik se hivatalos forrásból, az első pedig talán túlzottan is vékony kávákat mutat, hogy az ember hitelt adjon a formának. A bevágás mindenesetre a második variáción sem túl nagy.

Egy másik Mi 9 elképzelés
Egy másik Mi 9 elképzelés (forrás: GSM Arena)

A Snapdragon 855-tel várt phablet egyébként 48 megapixeles kamerát viselhet a hátlapon, egy 12 megapixeles, plusz egy harmadik, ToF típusú (3D mélységérzékelős) modul kíséretében. Az ujjlenyomat-olvasó az előlapra várható, ahol 25 megapixeles kamera készítheti a csupa effekt szelfiket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés