Nemzetközi forgalomba is érkezik a Nokia 6?

  • (f)
  • (p)
Írta: AliceWake | 2017-01-11 12:35 | Forrás: Nokia Power User

Az első, ismét Nokia brand alatt bemutatott, érintőképernyős készülék egy variánsa került elő, ami akár a nemzetközi forgalomba szánt verzió is lehet.

A Nokia márkanevet birtokló HMD Global ma vezeti piacra az első, Android alapú, érintőképernyős, Nokia brand alatt futó készülékét, a Nokia 6-ot. A Nokia Power User úgy véli, hogy a majdnem megegyező modellszámon hitelesített eszköz a jelenleg csak Kínában elérhető Nokia 6 nemzetközi forgalomba szánt verziója lehet, amelyet jó eséllyel a februári Mobile World Congressen mutatnak majd be.


[+]

Azon kívül, hogy tegnap a Nokia 6 (TA-1000) új színvariációja is regisztrálásra került a kínai Hírközlési Hatóság adatbázisában, egy TA-1003 modellszámú eszköz Bluetooth hitelesítést kapott, a típusszám hasonlósága, és a megegyező név okán pedig okkal feltételezzük, hogy a Nokia 6 globális verziójáról van szó. A Snapdragon 430-as lapkával és 4 GB rendszermemóriával szerelt, 5,5 hüvelykes készülék nem kimondottan flagship-killer, vagy formabontó, de feltételezzük, azért sokan örülnének pusztán a Nokia feliratnak az alumínium házon a világ más részein is.