Nem száll harcba az S9-cel a P11 és a G7

Hirdetés

Egyre közelebb a Galaxy S9 és az S9+ bemutatója, így lassan a specifikációtábla minden rubrikájába kerül egy vélt vagy valós bejegyzés. A legfrissebb adalék szerint a páros 3000, illetve 3500 mAh-s teleppel, és a megszokott technológiájú gyorstöltéssel fog befutni, ami 5V/ 2A, 9V/1,67A kiosztású adaptív etetést tesz majd lehetővé, vezetékes formában. Természetesen vezetékmentes gyorstöltésre is számítani lehet. A Koreai ET News szerint a Galaxy S széria idén visszatér Barcelonába, és közvetlenül az MWC előtt, február 25-én, vasárnap délután hull le róla a lepel, szuperlassított mozgóképfelvételi képességekkel.

A pletykák alapján akár ilyen is lehet az LG G7
A pletykák alapján akár ilyen is lehet az LG G7 (forrás: The Investor) [+]

Mivel a páros röviddel utána, március elején elérhető lehet a koreai piacon, majd a többin, nem lesz a következő Huawei és LG csúcstelefon közvetlen vetélytársa, azok ugyanis később érkeznek a portál szerint. Az LG egyébként már kinyilvánította: hosszabb termékciklusokkal számolnak, így a következő G és V szériás eszközt a riválisokkal való kalkulálás helyett akkor fogják bemutatni, amikor szükség lesz rájuk. Az MWC-n éppen ezért egy MI-képességekkel felturbózott V30 variáció érkezhet V30+α néven, a G7 pedig akár hónapokkal később bukkanhat csak fel, írja a The Korea Herald.

Az állítólagos Huawei P11 tesztoldal, máshonnan összeollózott képekkel is információkkal
Az állítólagos Huawei P11 tesztoldal, máshonnan összeollózott képekkel is információkkal (forrás: Telefoon Abonnement) [+]

Ugyanígy csúszhat a Huawei P10 folytatása, aminek tripla hátlapi kamerás rendszeréről már érkeztek pletykák, és egyelőre az se biztos, hogy minek fogják nevezni. Szó volt már a tízes verzióugrásról: ezek szerint a háromtagú család Huawei P20, P20 Plus és P20 Pro néven debütálhat. Ezeket a nevet a Huawei be is jegyeztette számos piacon, ám ugyanígy a P11 és a P12 titulusokat is, és egy holland portál kiszúrta, hogy tesztelgetik a termékoldalakat ugyanilyen nevekkel. Akármi is legyen a neve, a P10 folytatása várhatóan valamikor tavasszal mutatkozik be, Kirin 970-nel és továbbfejlesztett kamerákkal, így nem egy időben kerül a polcokra a Galaxy S9-cel.

Azóta történt

Előzmények

  • Doboza árulkodik a Galaxy S9-ről

    Ezúttal a lassított felvétel, a variálható apertúra és a sztereó hangszórópár került fel a várható újdonságok listájára.

  • Márciusban várható az LG G6 utódja

    A The Investor értesülései szerint az LG idei csúcsmobilja nem az MWC-n kerül bemutatásra, ami alátámasztja az eddigi feltételezéseket.

  • Fólia már van a Huawei P20 Próhoz

    A francia Amazonon február 2-től akár meg is lehet venni az előlapi bemetszést megerősítő tartozékot.

  • 3D-s rendereken a Galaxy S9

    A CAD fájlokból megalkotott virtuális modelleken sokkal jobb helyen van az ujjlenyomat-olvasó. A Samsung esetében is szétválhat a szimpla és dupla kamerás modell.

Hirdetés