Nem kap Nougatot a BlackBerry Priv

  • (f)
  • (p)
Írta: szentkuti11 | 2017-09-11 10:25 | Forrás: UTBBlogs

A hivatalosnak tekinthető nyilatkozat azonban arra is kitért, hogy a KEYone mindenképpen megkapja az Oreót, és biztonsági szempontból az összes modell frissül.

Az UTBBlogs az egyik legnagyobb, alapvetően BlackBerry termékekkel foglalkozó weboldal, és (szinte) heti rendszerességgel futó podcastjuk is elég régen fut, olyannyira, hogy már a századik adásnál tart. Ennek örömére Alex Thurber, a BlackBerry Mobile Solutions ügyvezető igazgatója volt a virtuális vendégük, akit többek közt a rendszerfrissítésekről kérdeztek. Ebből kiderül, hogy a lassan második születésnapját betöltő, karrierjét Lollipoppal kezdő BlackBerry Priv nem kapja meg a Nougat rendszert, a KEYone ellenben biztosan megkapja az Oreót.

A DTEK-szériával kapcsolatban, különböző külső okokra hivatkozva nem hallhattunk végleges információt, csak egy ígéretet, hogy néhány héten belül olvasható lesz a cég közleménye, ami erre is kitér. Az viszont már most biztos, hogy a biztonsági frissítések mindegyik androidos eszközre meg fognak érkezni a jövőben, így hiába ragad 6-os főverzión a Priv, nem lesz veszélyes a használata.