Négymillió LeTV Superphone fogyott eddig

Hirdetés

Ez a mai második LeTV-s hírünk, hiszen kicsit korábban (Las Vegas-i idő szerint tegnap) megnyomogattuk legújabb, gigászi méretű zászlóshajójukat, a Le Max Prót, amely az első Snapdragon 820-szal bemutatott mobileszköz (pontosabban 6,33 hüvelykes phablet/tablet), és amely a kezeink között mindjárt 133 609 pontot gurított AnTuTu 6.0-ban. Nem véletlen, hogy máris itt a következő hírmorzsa, mi már az ünnepi időszakban megtippeltük, hogy egyre többet fogunk hallani a Leshi Internet Information & Technology névre keresztelt óriásvállalatról, amelynek első mobiljai csak áprilisban kerültek a boltok polcaira, az első évükben a Le Superphone-okból mégis négymillió darab elkelt. A legnépszerűbb talán az általunk is tesztelt Le 1s volt, ami egy rendkívül olcsó és mutatós, fémházas és ujjlenyomat-olvasós phablet. A következő infografikát a weibón tette közzé Jia Yueting vállalata arról, hogy milyen állomásokkal jutottak el a fenti számadatig.

Április 14-től újév időszakáig négymillió Le Superphone fogyott
Április 14-től újév időszakáig négymillió Le Superphone fogyott

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeTV

Előzmények

  • CES 2016: Lencsevégre kaptuk a Snapdragon 820-as Le Max Prót

    A kedd esti eseményen belebotlottunk a LeTV újdonságába, melyben már a Qualcomm bivalyerős rendszerchipje dolgozik.

  • Januárban érkezik a Le Max

    A LeTV hatalmas méretű, 6,33 hüvelykes kijelzővel szerelt mobillal rukkol elő, az esemény a jövő hónap közepén várható, felszereltség terén pedig mindenből szinte a legjobbat kapja majd.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

  • 6 gigabájt RAM-mal érkezik a LeTV Le Max 2?

    Snapdragon 820-as SoC, IMX300-as kamera, QHD-s megjelenítő és a manapság divatos 3 gigabájt RAM duplája kerülhet az új LeTV csúcskészülékbe.

Hirdetés