Nagyobb telepet és gyorsabb Qi töltést kap a Galaxy Note9

  • (f)
  • (p)
Írta: AliceWake | 2018-06-13 14:15 | Forrás: FCC

A Samsung csúcsphabletje minden eddiginél nagyobb kapacitású akkumulátort és továbbfejlesztett vezetékmentes gyorstöltést kap a jelek szerint.

Az FCC adatbázisának információi alapján a Samsung Galaxy Note8 várható utódja gyorsabb vezetékmentes töltéssel lesz felszerelve. Legalábbis a listázott Qi töltő biztosan nagyobb teljesítményre lesz képes, amit nyilván az új csúcsmodell ki is fog használni. A Galaxy Note9 állítólag 4000 mAh-s akkumulátorát 12V/2,1 amperrel lehet majd vezetékmentesen regenerálni, ami jelentős előrelépés a jelenlegi 9V/1,6 amperhez képest, noha az outputot nem specifikálták a töltő címkéjén, nyilvánvalóan növekedni fog a töltés sebessége.


(forrás: IceUniverse Weibo) [+]

Az igen megbízható forrásnak tartott IceUniverse pedig sematikus rajzot közölt Weibón a Note9 és a Galaxy S9+ telepének elhelyezkedéséről. A látottak alapján a kamerarendszer pozicionálása szoros összefüggésben van a telep méretével, a nagyobb akksi miatt így maradhat a Note8-hoz hasonló, horizontális megoldás, az ujjlenyomat-olvasót viszont a tokok, a rendervideók és a mostani rajz alapján is azért odapréselik a szenzorok alá, hogy kisebb eséllyel tapicskoljuk össze a lencséket.