Nagyobb akksival várható a Meizu Note 9

A kínai Hírközlési Hatóságnál M923Q modellszámon jegyzett eszköz valószínűleg a Meizu Note 9 lesz, ami már többször felbukkant, így a képek jelenlegi hiánya ellenére is esélyes, hogy a 153,11 x 74,34 x 8,65 milliméteres, 169,7 grammos eszköz csepp alakú szenzorszigettel kialakított, 6,2 hüvelykes, 2244 x 1080 pixel felbontású panelt kap. Mármint a panel mérete és felbontása nagyjából biztos, a sziget pedig alább látható.

A Redmi Note 7 Prohoz hasonlóan Snapdragon 675-ös szettet és a Xiaomi készülékével megegyező, de Samsung hátlapi főkamerát kap a 48 megapixeles fajtából. Ez (ISOCELL GM1) van egyébként a sima Redmi Note 7-ben. Az akkumulátor mérete szintén megegyezni látszik, itt is 4000 mAh-val számolhatunk, viszont memóriakonfigurációból eddig úgy tűnik, csak 6/64 GB-os megoldásra számíthatunk a Meizutól. Az Android 9-re húzott Flyme OS evidens, az ujjlenyomat-olvasó viszont valószínűleg oldalt lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Március 6-án jön a Meizu Note 9

    Alig fél évet várnak a kínaiak a Note 8 utódjának bemutatásával, 48 megapixeles hátlapi kamerával és egy elmaradhatatlan szenzorszigettel.

  • Megérkezett a Meizu Note 9

    Semmi újdonság nincs az előzetes várakozásokhoz képest, a Meizu phabletje menetrendszerűen, már ismert specifikációval mutatkozott be.

Hirdetés