Na mire fog hasonlítani a Leagoo S9?

Hirdetés

Az év végi elszámolásban a Galaxy S8 és az iPhone X is szerepelni fog 2017 legfontosabb okostelefonjainak a listáján, és mindkettő egyéni utat választott az előlapi képernyőkávák felszámolására. A Leagoo S8 az előbbit le is koppintotta, bár 720 x 1440 pixeles megjelenítője nyilván nyomába se ér az 1440 x 2960 pixeles Infinity Display AMOLED panelnek. A hátlapon ellenben értelmesebb helyre került az ujjlenyomat-olvasó, és itt (ahol elöl is) egy helyett két kameralencse várja a beeső fényt.


[+]

A Samsung már javába készül az S9-cel, akárcsak a Leagoo, azonban a postaládánkban felbukkant képek alapján az utóbbi mégsem az előbbire, hanem az iPhone X-re hasonlíthat. A két fotó magától a Leagoo csapatától érkezett, mindössze a címével kommentálva a levél tartalmát: Breaking News - LEAGOO S9 would feature iPhone X-like display instead of curved-edge full screen?


[+]

Amennyiben nem egyfajta trollkodásról van szó, a Leagoo S9 lehet az egyik első olyan androidos okostelefon, amely a szenzorok elhelyezését az iPhone X-hez hasonlóan oldja meg, persze az Essential PH-1 annál is hamarabb és elegánsabban zavarta le a dolgot. Úgy tűnik, a Leagoo az 1000 dolláros iPhone hátlapját is lemásolja a függőleges dupla kamerával egyetemben, ellenben itt is javít a képleten, ujjlenyomat-olvasót hozzádobva a tudáslistához. Az persze nem derül ki, hogy elérhető lesz-e valamilyenféle arcalapú azonosítás az előlapon, ahogy az árról és a potenciális megjelenésről sem árultak el részleteket.

Előzmények

  • Továbbfejlesztett íriszleolvasóval érkezik a Galaxy S9

    A jövő évi Samsung csúcsmobilok állítólag már tesztfázisban vannak, „megszokott” Infinity Display kijelzővel, csak még kevesebb kávával.

  • Leagoo S8 - s-eight-elen

    A Leagoo teljesítménye nagyon hullámzó, vannak egészen összeszedett, korrekt, megfelelően árazott készülékei, de a Leagoo S8 sajnos nem ilyen. Noha trójai nincs rajta. Legalábbis nagyon reméljük.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés