Hirdetés

MWC blog: Abból tudod, hogy MWC lesz, hogy mindenkit ismersz a repülőn

Hirdetés

Összeálltunk, mint a majonéz. Vasárnap reggel én is megjöttem a Wizz menetrendszerű járatával, felkeltettem a csapatot Barcelonában és most épp mindenki készül a rá kiosztott sajtóesemény megtekintésére (Showstoppers, Nokia, Huawei, ZTE és Samsung), Bocha és Legendd pedig elmentek mosodába, hogy keressenek egy kis pénzt. A Tech2 csatorna tele van már utazási videókkal minden fronton, én ilyennel nem tudok szolgálni, viszont úgy utaztam fapadossal, ahogyan még soha.

Budapest hajnalban
Budapest hajnalban [+]

Egyrészt pikk-pakk megvolt a becsekkolás, fájó szívvel búcsúztam a bőröndtől pár órára, de aztán a biztonsági ellenőrzés után már mehettem is a kapuhoz, ami persze a szokásos sátor volt a flaszteren, ahogyan azt a Liszt Ferihegy Nemzetközi Dohány -és Ajándékbolt kapcsán már megszokhattuk. Viszont elsőbbségi beszállással a harmadik ember voltam a fedélzeten, első sor, ablak, mellettem nem ült senki, a folyosó oldalán pedig egy nagyon kedvesnek tűnő hölgy foglalt helyet, akivel köszöntünk egymásnak. Aztán pedig csak nézte, hogy minden második emberrel kezet fogok, vagy köszönök, aki csak felszállt, mintha valami atomceleb lennék. Pedig csak annyi történt, hogy a komplett magyar mobilos szcéna ezzel a géppel jött, mi pedig kicsi piac vagyunk, itt mindenki ismer mindenkit.

Megnyerő módon társalkodni próbálok
Megnyerő módon társalkodni próbálok

Aztán tökre kiderült, hogy a hölgy nem más, mint Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója. Úgyhogy nyilván elbeszélgettünk erről-arról, többek között a felröppenő pletykákról is, ami a hazai leányvállalat értékesítésével kapcsolatos, de nyilván nem idézhetem, amit mondott, mert szerinte még pár hét, mire hivatalosan kommunikálhatnak bármit. Egyébként meg tipikus small talk volt, időjárás, Barcelona, kinek milyen programjai lesznek, aztán ledumáltuk, hogy lesz vele interjú, ha már így összeismerkedtünk.

Kilátás az erkélyről - nincs hó, van nap
Kilátás az erkélyről - nincs hó, van nap [+]

Leszállás után pedig kijött a bőrönd hamar és - ami nagyon fontos - épségben, gondoltam veszek egy buszjegyet, de a Huawei marketingese pont arra taxizott, amerre a hajlékunk volt, úgyhogy tényleg nagyon uras volt az egész, pláne, mert 20 perccel hamarabb landolt a gép, mint ahogyan ígérték és utascsövön át lehetett kiszállni, ami a fapados mezőnyben nem túl gyakori.

Egy dolog hiányzik csupán - pedig azóta már több supermercat is útba esett: nem kaptam KAS-t.

Hirdetés