MWC 2017: Kiosztották a legjobb mobilnak járó díjat is

Hirdetés

A Mobile World Congressen 1996 óta megrendezett Global Mobile Awards díjátadón számos kategóriában jelölnek készülékeket, alkalmazásokat és szolgáltatásokat, amelyek közül a kategória legjobbja kerül kiválasztásra minden évben. Idén a Legjobb készülék és eszközök kategóriában a 2016-os év legjobb okostelefonja címért az Apple iPhone 7 Plus, a Google Pixel XL, a Huawei P9, a Motorola Moto Z és a Samsung Galaxy S7 edge indult. És a nyertes:


[+]

A Samsung Galaxy S7 edge. Junho Park, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának globális termékstratégiai alelnöke szerint "Ez a díj a kiválóságra való törekvésünket ismeri el. Nagy megtisztelés számunkra, hogy innovatív ötleteink és szaktudásunk is elismerésben részesült a Galaxy S7 edge okostelefon révén”. Mr. Park valószínűleg azt még nem is tudja, hogy az S7 edge tőlünk is plecsnivel távozott (ahogy egyébként a kategória legtöbb jelöltje is).

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Előzmények

  • Google Pixel XL - asszisztenst jó áron felveszünk

    A méregdrága Pixel XL legfőbb erénye az új hangasszisztens, ám magyarul nem tud és nem marad sokáig a referenciamobilok sajátossága.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés