MWC 2016: Működés közben a Huawei GX8

Nem káprázik az olvasó szeme, és igazából nem véletlenül található viszonylag kevés cikk a GX8-ról, hiszen igazából ez a G8 egy nagyon picit továbbfejlesztett változata. Ez az újítás egyedül a chipsetnél érhető tetten, a készülékben ugyanis nem a Snapdragon 615, hanem már a 616-os verzió dolgozik (MSM8939), méghozzá egy nyolcmagos, 1,5 GHz-es processzorral és Adreno 405 grafikus gyorsítóval karöltve.

A kijelző 5,5 hüvelykes és Full HD felbontású, a unibody fém kialakítás mellett jellemző még a lekerekített sarok. A hátlapon ott figyel az ujjlenyomat-olvasó és a 13 megapixeles, f/2.0 rekesztértékű kamera. A készülék kétféle verzióban látott napvilágot, ez 2/16 GB illetve 3/32 GB RAM/adattároló kiszerelést jelent. A burkolat alatt egy nem cserélhető 3000 mAh-s akkumulátor biztosítja az energiát. A phablet Android 5.1 operációs rendszert futtat, méghozzá EMUI felülettel egybekötve.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Azóta történt

Előzmények

  • MWC 2016: Működés közben a CAT S60 hőkamerája

    Nagy sikere lehet az építőiparban és egyéb munkakörökben a CAT S60 hőmérsékleti értékeket is rögzítő hőkamerájának, amely mellé egy 13 megapixeles hagyományos modult is mellékelt a strapatelefon gyártója.

  • MWC 2016: Videón az LG G5

    Nem csak fotókat készítettünk a dél-koreaiak teljesen átdolgozott formatervvel rendelkező csúcskészülékéről, hanem működés közben is lencsevégre kaptuk.

Hirdetés