MWC 2016: Kedvező árú HD-s mobil az Acer Liquid Zest és Zest 4G

Az Acer az elmúlt hónapokban több érdekes készüléket is piacra dobott, például a Continuumot is támogató Liquid Jade Primót, most pedig a Jade 2 futott be, amelyről külön hírben számolunk be. Ezek magasabb árfekvésű ajánlatok, ám az Acernek számos kedvezőbb árú masinája is meg szokott jelenni, ezek sorát gyarapítja a szintén frissen bejelentett Zest és a Zest 4G.


[+]

Ahogy a nevük sejteti, egy ugyanazon készülék kétféle kiszereléséről van szó. Mindkettő 8,5 milliméter vékony, 120 grammot nyom, 720 x 1280 pixeles IPS kijelzője van és Android 6.0 Marshmallow-t futtat. A 2000 milliamperórás telep is közös specifikáció. A különbségek hardveresen és az antennák tekintetében vannak: a sima Zest 32 bites, négymagos MediaTek 6580-as SoC-t kapott 8 gigabájtos belső tárolóval és 1 gigabájt RAM-mal. A járulékos költségek nélkül 110 euróba kerülő mobil legfeljebb 3G kapcsolatra képes, méghozzá 21 Mbps-on.


[+]

Az erősebbik kiszerelés a 64 bites, négymagos MediaTek MT6735-ös rendszerchipet rejti műanyag házában 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló társaságában. Az LTE természetesen adott Cat.4-es alapokon, erre céloz a Zest 4G elnevezés is. Ez a változat májustól, 150 euróért lesz elérhető, szintén járulékos költségek nélkül. Ami a kamerákat illeti, mindkét Zest 5 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi modult rejt, az utóbbihoz ledes villanó is tartozik. A sima Zest áprilistól, a 4G-s pedig májustól lesz elérhető.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Hirdetés