Működés közben az LG V30

Hirdetés

Feltehetően a berlini IFA előtt tartott rendezvényen mutatkozik be az LG V30-ként hivatkozott készülék, amiről már majdnem mindent tudunk. A Nagy Okostelefon (ahogy a meghívóban szerepelt) 18:9 képarányú, 6 hüvelykes OLED panelt kap, az eddigi képek alapján hasonló formában, ahogy a G6, vagy a Galaxy S8 széria. Ezt a mostani felvételek is megerősítik, erős hasonlóságot mutatva a konkurencia csúcsmodelljével, leszámítva a fizikailag érzékelhető íveket.

Így néz ki az LG V30. Legalábbis, amivel a HitRecords játszott.
Így néz ki az LG V30. Legalábbis, amivel a HitRecords játszott. [+]

A galériában található képek a HitRecord felvételéből kerültek elő, akikkel az LG néhány éve együttműködik, a videó  viszont már sajnos nem elérhető, a lényeget viszont állókép formájában sikerült megőrizni. Ezeken elég egyértelműen látszik, hogy az LG V sorozatra jellemző másodlagos kijelző nem látszik. Tehát, elképzelhető, hogy kizárólag szoftveresen kerül integrálásra. A dupla hátlapi kamera és az ujjlenyomat-olvasó viszont nem maradt le. A mozgóképrészletek közvetlen elérése itt, itt, itt, itt és itt található.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • A V30 alját mutogatja az LG

    Dupla helyett ívelt POLED kijelző és megnövekedett képernyőarány – az előlap alját maga az LG leplezte le. Várhatóan így mutat majd a G6 és az S8+ mellett

  • Snapdragon 835-tel tesztelik az LG V30-at

    Augusztus 31-én, a berlini IFA előtti utolsó pillanatban mutatkozik be a dél-koreai gyártó újdonsága.

  • Augusztus 31-én érkezik az LG V30

    Legalábbis az LG aznap tartja az IFA előtti sajtóeseményét, a kiküldött előzetes pedig eléggé beszédes.

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

Hirdetés