Mobilarena TV: Plusz egy variáció

Ha a HTC One elnevezés azt hivatott a vásárlóknak sugallni, hogy csak egyetlen aktuális készüléket érdemes megvásárolni, nehezen lehet megmagyarázni, miért jött ki tavaly féltucat a 9-es sorozatból (One M9, One M9+, One E9+, One A9, One X9, One M9+ Supreme Edition és társaik), mindenesetre pár hónap csúszással ellátogatott hozzánk a QHD felbontású, plasztik borítású E9+ phablet, amely BoomSound hangszórókat és MediaTek Helio X10-es rendszerchipet kapott.

Az idei első Mobilarena TV adásban szó lesz az erősre sikeredett árazásról, amely már a One A9 esetében is vitákat váltott ki, főleg az itthon is erős konkurenciával összevetve. Árcédula ide vagy oda, ettől még az E9+ is lehet kitűnő óriásmobil, és este részletesen megvizsgáljuk, hogy az lett-e.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Jelentősen csökkent tavaly a HTC árbevétele

    Június, szeptember és december különösen fájhatott a tajvaniaknak, idén valami nagyon ütőssel kell előrukkolniuk, hogy megfordítsák a gyorsan romló pénzügyi kilátásokat. Mondjuk egy VR szemüveggel.

  • HTC One E9+ dual sim - plasztik(ai) műtét

    A One M9 BoomSound hangszóróit, remek hangminőségét és fürge rendszerfelületét műanyag testbe ültették, QHD-s kijelzővel megspékelve. Ez a beavatkozás azonban nem lett olcsó.

Előzmények

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • Bemutatkozott a One E9+ is

    A HTC One M9+ mellett annak phabletkijelzős, ugyancsak QHD-s fivére is elstartolt Ázsiában, nem kevésbé impresszív hardveres tudással.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.