Mobilarena TV: a kisebb G Pad is lehet siker?

Amikor az LG visszatért a tabletek piacára a G Pad 8.3-ral, akkor mindannyian úgy véltük, hogy a koreai cég igen ütős módon jelezte, hogy újra jelen van. Telt-múlt az idő, de egyelőre nem utódot kapott a G Pad 8.3, hanem kistesót, méghozzá G Pad 7.0 elnevezéssel, amiből sejthető, hogy egy kisebb méretű táblagéppel lesz dolgunk. Hardveresen is történtek karcsúsítások, de sikerült elkerülni, hogy az újdonság becsússzon a belépő szintű gépek közé, az árazás ugyanakkor kifejezetten ütősre sikeredett.

LG G Pad 7.0 kézben tartva
[+]

Hogy a kisebbik G Pad a mindennapok során hogyan teljesít, az este 6-tól kezdődő adásunkból fog kiderülni. Felhívjuk minden kedves nézőnk figyelmét, hogy ezúttal a YouTube Live szolgáltatását használva próbáljuk majd adásunkat sugározni, ez lesz ennek a platformnak a debütálása a Mobilarena TV rövidek, de fordulatokban bővelkedő történetében. Nem kizárt, hogy előfordulhatnak technikai fennakadások, de reméljük, hogy az új platform a minőség növekedését is magával hozza. Mindenesetre előre is elnézést és türelmet kérünk, ha esetleg elsőre nem menne minden úgy, ahogyan azt elterveztük. Kitartó nézőinket sok szeretettel várjuk a monitorok elé, a lenti ablakban elehet majd reményeink szerint követni adásunkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe

    Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.